Frederiksberg, Frederiksberg UDLEJNING | Rosenørns Alle 60, st.
Yta: 517 m2
Lokalslag: Butik
Tillträde: Efter aftale
Planritning

Christian Bergman

Ansvarig cb@croisette.dk +45 53 77 90 55
Eksponering med hele 12 vinduespartier mod gaden!Lejemålet/Indretningen


Butikken, der siden ejendommens opførsel i 1988, har huset Irma, er som den eneste af sin slags i dette område i den størrelse, et unikt og sjældent udbudt lejemål.I stueplan har man 341 m2 i et stort og åbent rum, der kan indrettes efter lejers behov. Lejemålet overtages med hvidmalet vægge, klar til, at lejer selv kan indrette sig efter behov.Mod gaden (Rosenørns Alle) har man hele 12 vinduespartier, hvilket i sig selv er en sjældenhed og helt unik mulighed for eksponering. Der er ydermere gladskydedøre mod gaden.Fra bagsiden af lejemålet er der adgang fra læsserampe (aflukket varegård med port) via brede døre til lejemålet. Ydermere er der direkte adgang fra læsserampen til vareelevator, som let fragter varerne til lageret, kølerummet eller hvad man har brug for i kælderetagen af lejemålet, der i alt indeholder 176 m2. Kælderen er indrettet med personaletoiletter, kontor og lagerfaciliteter. Der er også adgang til kælderen via af trappe.Der er fra Ingemannsvej indkørsel til ejendommens parkeringsplads med ca. 12 pladser med 2 timers parkering for ejendommens beboere samt kunder til forretningen (lejemålet i stueplan). Kunderne kan med andre ord parkere omkostningsfrit bagved ejendommen, gå igennem passagen til Rosenørns Alle (indgang til forretningen). Der er også glimrende parkeringsmuligheder på gaden foran butikken (Frederiksberg Kommunes parkeringsregler gældende). Der er ydermere en hyggelig og grøn have bag ejendommen.Anvendelse


Fremtidig anvendelse af lokalerne, herunder lejers beskrivelse af koncept skal godkendes af udlejer.


Anvendelse jf. BBR, Enhed til detailhandel (Anvendelseskode: 322)


Jf. kommuneplan - butik, café, liberalt erhverv mv.

Omgivning

Med en beliggenhed på Frederiksberg C, tæt på Søerne med kort afstand til København K, Nørrebro og Vesterbro får man her en unik beliggenhed hvor kunder fra hele byen, let kan tilgå denne lokation.
Man er godt forbundet med offentlig transport i form af busser på Godthåbsvej og H.C. Ørsteds Vej, men vigtigst af alt Metro Stationen ved Forum, der gør, at man med en forretning på denne lokation, let kan tiltrække kunder fra hele København.

Andra företag i närheten

Boom Butik, Drumstick, Shabaz Kaffebar, Frederiksberg C Køreskole m.fl.

Närservice

Landbohøjskolens Have, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Forum, Forum St. (Metro) m.m.

All available premises