Helsingborgs stad, Helsingborg Garnisonsgatan 23
Yta: 313 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Efter överenskommelse
Ljus och anpassningsbar kontorslokal på Berga.

På den pulserande Garnisonsgatan 23 i den eftertraktade stadsdelen Berga, erbjuder vi dig en fantastisk möjlighet att ta ditt företag till nästa nivå. Denna vackra 313 kvm stora kontorslokal på sjätte våningen är mer än bara en arbetsplats - det är en inbjudan till framgång och effektivitet.

Ljus och Flexibel:

De generösa kontorsytorna ger dig möjligheten att skapa den arbetsmiljö som passar din verksamhet bäst. Föreställ dig kreativa mötesrum, moderna arbetsstationer och utrymme för ditt team att trivas och prestera på toppnivå. Den stora ljusinsläppet skapar en inspirerande arbetsmiljö.

Pendlarvänligt:

Med bekvämt parkeringstillgång på fastigheten, närhet till motorleder och en busshållplats i närheten är Garnisonsgatan 23 idealiskt beläget för såväl pendlare som bilister. Slipp stressen med att hitta parkeringsplatser och kom till jobbet i tid, redo att ta itu med dagens utmaningar.

Nära Grönområden:

Om du behöver en paus från arbetsdagens stress kan du njuta av närheten till grönområden i området. Ta en avkopplande promenad eller varför inte ha ditt nästa möte utomhus i den vackra omgivningen.

Din framtid på jobbet börjar här! Ta chansen att hyra denna enastående kontorslokal och se din verksamhet blomstra. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev Garnisonsgatan 23 i Berga med egna ögon.

Kontakta oss för mer information och bokning av visning

Omgivning

Busshållplats inom gångavstånd.

Andra företag i närheten

Circle K, Biltema, Byggmax, Orango, Elon, Cygate, Scandic Hotel, Mer Laddningsstation med flera

Närservice

Närhet till Väla.

All available premises