Helsinki, Kamppi Hietaniemenkatu 7A
Yta: 530 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Heti vapaa
Planritning

Ansvarig
Rauhallisella sijainnilla mutta kävelymatkan päässä Kampin metroasemasta ja keskuksesta sijaitsee tämä rauhallinen toimistotila

Monien mahdollisuuksien tila lähellä Kamppia.


Rauhallisella sijainnilla mutta kävelymatkan päässä Kampin metroasemasta ja Kampin keskuksesta sijaitsee tämä rauhallinen toimistotalo. Talossa vuokralaisina mm. Suomen Kosmetologikoulu, Free.fi, Amnesty International ja K-Market.


Ylimmän eli viidennen kerroksen tila on kooltaan noin 530 m2 ja se on isompi osa jaettavasta vapaasta tilasta.


Kulku tilaan tapahtuu Perhonkadun puolta, talon B-rapusta jonne ei vahingossa eksy eli tila toimii parhaiten sellaiselle jolla ei käy paljon vieraita tai asiakkaita joiden tulee tilaan todella helposti löytää. Toki hyvällä ohjeistuksella aina selviää. Ulkona on portti josta kuljetaan avaimella, summerilla tai koodilla jonka voi esim. vierailleen antaa. Portti pitää kuitenkin ulkopuoliset loitolla mikä on hyvä asia.


Perussiisti tila avarin maisemin on ollut viimeksi Suomen Punaisen Risti ensiapukoulutustiloina joten valmiiksi suuria koulutus- ja luokkatiloja (virallisesti toimistoa) valmiina yhteensä 6 kpl kokoluokaltaan n. 20-89 m2. Inva-WC ja sekä kolme tavallista wc-tilaa. Iso keittiö löytyy. Moderni ja miellyttävä led-valaistus.


Vuokrataso erittäin edullinen ja soveltuu myös alvittomalle toimijalle.


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.


Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.


Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Kamppiin ja keskustaan kävelee. Metrolle lyhyt matka. Lapinlahden ja Hietaniemen alueet lähellä.

Andra företag i närheten

Ruokakauppa kivijalassa, muut palvelut kävelymatkan päässä. Hotelli Helka melkein vieressä.

Närservice

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät järkevän etäisyyden päästä.

All available premises