Helsinki, Ruoholahti Itämerenkatu 3
Yta: 72 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Ansvarig
POOLista löytyy valmiina kaikki mitä toimivaan työelämään tarvitaan: toimistot, neukkarit, puhelinkopit, tapahtumatilat, kaikki

POOL-pientoimistot ovat pienelle toimijalle helppo ratkaisu ja tarjolla kalustamattomia tiloja 17 m2 ylöspäin. POOL-vuokraan kuuluu yhteiskäyttöinen keittiölounge, wifi, pienpaahtimon kahvit ja teet, kahden neuvottelutilan käyttö ja yhteiskäyttöisten tilojen siivous. Tule ihastumaan tiloihin! Tilakoot näissä pientoimistoissa ovat 17 – 23 m2, 36 m2 ja 72 m2.

Ruoholahdessa sijaitseva Itämerenkatu 3 tarjoaa modenit toimitilat merellisessä Ruoholahdessa. Tilat taipuvat moneen - tänne voi toteuttaa niin modernin huonetoimiston kuin monitilaympäristönkin yksilöllisten käyttötarpeiden mukaan. Pinnoiltaan ja tekniikaltaan uudistetut tilat valmistuivat 2019 aikana. Kiinteistössä on mm. ravintola ja kuntosali.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Sijainti Ruoholahdessa ja meren äärellä ihanteellinen julkisia liikenneyhteyksiä käyttäville. Samoin Ruoholahden palvelut ovat vertaansa vaille – ravintolat, kahvilat, ruokakaupat yms. löytyvät.

Andra företag i närheten

Ruoholahden palvelut ovat lähellä. Toimistorakennukseen on loistavat yhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Metroasema on kivenheiton päässä ja läheltä kulkevat monet raitiovaunulinjat.

Närservice

Länsiväylältä pääsee kiinteistöön kätevästi omalla autolla välttäen Helsingin keskustan ruuhkat. Kiinteistön omassa pysäköintihallissa on runsaasti parkkitilaa.

All available premises