Helsinki, Sörnäinen Käenkuja 3
Yta: 532 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Heti vapaa!
Planritning

Ansvarig
Kuudennen kerroksen toimisto upeilla näkymillä

Näyttävä toimistotila tehokkaalla ja selkeällä pohjaratkaisulla. Tässä toimistossa onnistuu työskentely tiimin kanssa suurissa työhuoneissa taikka itsenäisesti vetäytymistilassa. Toimivasta kokonaisuudesta löytyy myös neukkareita, tyylikäs keittiö ja taukotila sekä omat wc:t. Tilasta on upeat näkymät Katri Valan puistoon ja merelle asti. Tila on remontoitu ja muuttovalmis!

Uudistettua toimitilaa teollisuushenkisessä kiinteistössä kaupungin sykkeessä. Käenkuja 3 sijaitsee vilkkaan Hämeentien kupeessa, mutta täysin omassa rauhassaan vehreän sisäpihan puolella. Kiinteistössä on tehty hiljattain täydellinen saneeraus, jonka myötä talotekniikka on päivitetty vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Päivän alkaesa oman auton saa mukavasti pysäköintihalliin. Työmatkapyöräilijöitä palvelee pyörävarasto sekä suihkulliset sosiaalitilat. Työpäivän aikana on helppo hyödyntää neuvottelutiloja sekä ravintolaa, ja työpäivän voi päättää kiinteistön kuntosalilla.

Kiinteistön pohja mahdollistaa tehokkaat tilaratkaisut, ja tiloissa ihastuttaa erityisesti korkea huonekorkeus sekä kauniit näkymät Katri Valan puistoon. Vapaita tiloja löytyy kokoluokissa, 172 m2, 400 m2, 580 m2. Kysy tarkemmat tiedot ja pohjakuvat Croisetten tiimiltä – me autamme kyllä sinua, ihan ilmaiseksi.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Redi, Teurastamo ja Suvilahti – kaikki lyhyen etäisyyden päässä.

Andra företag i närheten

Lähistöltä löytyy paljon ravintoloita, kahviloita ja muita erikoisliikkeitä.

Närservice

Sörnäisten metroasema on suhteellisen lähellä - ja sekä Hämeentietä että Sörnäisten Rantatietä pitkin on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet moneen suuntaan. Parkkihalli talossa autoilijoita varten.

All available premises