Helsinki, Kamppi Ruoholahdenkatu 14
Yta: 81 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: 1.1.2024
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Tehokas 81-neliöinen toimisto pienempään toimistotarpeeseen erinomaisella sijainnilla

Tämä toisen kerroksen tehokas toisen kerroksen 81 m2 toimistotila vapautuu 2024 alussa. Tilan pohjaratkaisua ja pintoja mielellään muokataan tulevan käyttäjän tarpeisiin.

Tilassa pari huonetta / neukkaria, oma keittiö, vessa ja avotilaa.

Kysy rohkeasti meiltä lisätiedot ja toki hyvä on mennä katsomaan paikan päällekin – organisoimme kaiken tämän puolestanne.

Ruoholahdenkatu 14 -kiinteistö sijaitsee mainiolla paikalla Kampissa kohti Ruoholahtea. Yhteydet ovat todella hyvät, Kampin metroasemalle on lyhyt matka, samoin monen bussilinjat tai raitiovaunun pysäkille. Lounasvaihtoehtoja on reilusti lähistöllä ja mm. Hietalahden kauppahallissa niitä on hurjan monta vielä lisää.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Ruoholahdenkatu 14 sijaitsee Kampissa, noin 500 metrin päässä Kampin kauppakeskuksesta ja metroasemasta.

Andra företag i närheten

Kohteen hyviä julkisen liikenteen yhteyksiä täydentävät raitiovaunu ja bussipysäkit, jotka sijaitsevat aivan rakennuksen edessä.

Närservice

Alueen pysäköintihallit palvelevat autoilevia.

All available premises