Helsinki, Kalasatama Sörnäistenkatu 1
Yta: 72 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Ansvarig
POOLista löytyy valmiina kaikki mitä toimivaan työelämään tarvitaan: toimistot, neukkarit, puhelinkopit, tapahtumatilat, kaikki.

POOLista löydätte kaiken tarvittavan työpäivään. Alkuvuodesta 2024 avattava Sörnäistenkadun POOL Verk tarjoaa pientoimistoja joustavasti 17 neliöstä 72 neliöön asti. Kysy meiltä tämän hetken vapaista tiloista!

Toimistohuoneenne läheisyydestä löytyy yhteinen lounge-alue sekä tyylikäs keittiö. Tämä on hyvä paikka tavata ihmisiä ja pitää pieni tauko työnteosta. Yhteisen loungen vierestä löytyy myös muutama neuvottelutila sekä puhelintilat. Pientoimistoalueella on yhteiskäyttöiset wc:t.

Pientoimistoihin on ympärivuorokauden pääsy ja vuokraan kuuluu WLAN-yhteys ja sähkö, pienpaahtimon kahvit ja teet sekä yhteiskäyttöisten tilojen siivous.

Kalasataman ympäristö on täydellinen nuorelle ja luovalle toiminnalle. Sörnäistenkatu 1 sijaitsee trendikkäällä alueella, joka kehittyy ja kasvaa koko ajan. Toimistotilat ovat muokattavissa, ja niitä voidaan uudistaa tarpeiden mukaan. Kiinteistöstä on mahdollista saada pieniä alle 100 m2:n tiloja aina suuriin, jopa 3 000 neliön toimitiloihin saakka.

Valoisassa ja avarassa rakennuksessa on atriumpiha ja upeat näkymät, sillä ikkunat ulottuvat lattiasta kattoon asti. Kiinteistön palveluihin kuuluu muun muassa aulavastaanotto, lounasravintola, kuntosali sekä kattavat kokoustilat.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Lähellä sijaitsevan Teurastamon alueella on useita ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Andra företag i närheten

Kulkuyhteydet Sörnäistenkadulle ovat erinomaiset.

Närservice

Metro pysähtyy viereisellä Kalasataman asemalla ja työmatka-autoilijoita varten on oma pysäköintihalli.

All available premises