Helsinki, Ydinkeskusta Kaisaniemenkatu 13
Yta: 158 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Heti vapaa!
Planritning
Toimisto Helsingin ydinkeskustassa

Kaipaatteko rauhallista työympäristöä tai häiritseekö avokonttorin häly toimintaanne? Tässä toimistossa ei tarvitse huolehtia työrauhan puutteesta, sillä toimistosta löytyy kahdeksan työhuonetta, joissa onnistuu keskittynyt työskentely. Toimistossa on oma taukokeittiö ja wc:t.

Kaisaniemenkatu 13 tarjoaa raikasta toimistotilaa näyttävässä 1920-luvun punatiilirakennuksessa keskellä Helsinkiä. Vuonna 1929 valmistunutta kolmionmuotoista kiinteistöä Kaisaniemenkadun ja Fabianinkadun kulmassa voidaan pitää Kaisaniemen maamerkkirakennuksena. Aikakaudelle tyypilliset punatiiliset julkisivut ovat säilyneet alkuperäisessä asussaan. Täällä työskentelevät arvostavat tehokkaita ja siistejä työskentelytiloja, vaivatonta työmatkaa sekä palvelujen läheisyyttä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti Helsingin keskustassa lähellä kaikkea.

Andra företag i närheten

Kluuvin ja Kaisaniemen palvelut ja ravintolat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lounasvaihtoehtoja löytyy joka makuun.

Närservice

Metroasema on aivan vieressä ja ratikat pysähtyvät lähellä. Lähimmän parkkitalon, Kaisaniemen Kluuvin sisäänkäynti löytyy 150 m päästä. Päärautatieasemalle kävelee sisätiloissa 8 minuutissa.

All available premises