Helsinki, Ydinkeskusta Kaisaniemenkatu 4
Yta: 103 m2
Lokalslag: Butik
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Ansvarig
Näkyvä liiketila Fenniakorttelista

Tämä näkyvän paikan liiketila tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toiminnalle. Tilassa on näyteikkunat vuorikadulle, ja se sijaitsee aivan ensimmäisen kerroksen pääsisäänkäynnin vieressä.Kaisanimenkatu 4 on osa Fenniakorttelia ja se sijaitsee aivan Helsingin Rautatientorin vieressä, Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella. Vuonna 1929 valmistuneessa ja 2000 luvun alussa saneeratussa kahdeksankerroksisessa kiinteistössä on toimistotilaa ja liiketilaa. Mistä ikinä saavutkin, on sijainti mitä loistavin ja kaikki keskustan palvelut sekä ravintolat ovat kävelyetäisyydellä. Pelkästään Fenniakorttelista löytyy monia ravintoloita ja kahviloita. Vapaissa tiloissa löytyy ihastuttavia ja persoonallisia pohjaratkaisuja. Kohteen omistaa Sponda.Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Kaisaniemenkatu 4 sijaitsee Rautatientorin vieressä, Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella, minkä ansiosta kiinteistölle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Andra företag i närheten

Kaikki Helsingin keskustan ravintolat ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Jo pelkästään Fenniakorttelista löydät lukuisia ravintoloita.

Närservice

Autoilijoita palvelevat rautatieaseman yhteydessä sijaitseva Engelin pysäköintilaitos ja Kluuvin pysäköintilaitos, josta suora yhteys kiinteistön tiloihin Helsingin yliopiston metroaseman kautta.

All available premises