Helsinki, Hakaniemi Siltasaarenkatu 18-20
Yta: 2 668 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Heti vapaa!
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Viides kerros kokonaan omaan käyttöön

Nyt on harvinainen mahdollisuus vuokrata kokonainen kerros Ympyrätalosta! Täällä päiväkävelykin onnistuu kiertämällä toimisto ympäri. Tilaan mahtuu reilusti työpisteitä, neukkareita sekä yhteistä lounge- ja keittiötilaa. Toimisto räätälöidään toiveidenne mukaan.Tästä legendaarisesta kiinteistöstä ei persoonallisuutta puutu. Vuonna 1968 valmistunut Ympyrätalo on yksi niistä harvoista kiinteistöistä, jotka tunnetaan jo pelkällä nimellä. Ulkonäöllisesti ja historiallisesti merkittävä suomalaisen arkkitehtuurin tuotos on säilyttänyt 60-luvun tunnelman saneerauksien jälkeenkin. Museoviraston suojelema kohde peruskorjattiin vuonna 2000-luvun alkupuolella täysin. Upeat kaupunkinäkymät tarjoava kiinteistö tuo käyttöön modernit toimitilat aivan Helsingin parhailta paikoilta.Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Ympyrätaloon on erinomaiset kulkuyhteydet. Aivan talon viereen pääsee kätevästi metrolla, raitiovaunulla tai bussilla ja juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä. Tänne henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo saapua.

Andra företag i närheten

Palveluiden perään ei tarvitse sylinterimäisestä muodostaan tunnetusta talosta lähteä, sillä Ympyrätalosta löytyvät niin lääkäripalvelut, pesula, pankki, ruokakauppa kuin apteekkikin.

Närservice

Kiinteistön parkkihalli palvelee pitkäaikaispysäköinnillään talossa työskenteleviä.

All available premises