Stockholms stad, Nacka Hästholmsvägen 28
Yta: 378 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Tillträde under 2024
Planritning
Anpassningsbar kontorslokal i Henriksdal uthyres!

Varmt välkommen till Hästholmsvägen 28!Nu har ni möjlighet att hyra en kontorslokal under omvandling på 7e våningen med utsikt över Djurgården och Hammarby sjö. Lokalen renoveras i dagsläget till en fräsch och stilsäker kontorslokal för det sociala och flexibla bolaget. Den föreslagna planritningen innfattar kök/pentry, 2 WC och RWC samt rum för kopiering. Vad gäller kontorslandskapet är det öppet men avskilt med hyllor, för möten finns 4 mötesrum i varierande storlek samt 2 mindre rum som lämpar sig för telefon- och videosamtal. I fastigheten finns bekvämligheter som gym, restaurang, kiosk och parkeringsgarage.I dagsläget är lokalen rå, men kommer renoveras och utformas i likhet med de färdigställda bilderna som visas. Om du som hyresgäst kommer in tidigt i processen finns möjlighet att anpassa lokalen, både utifrån planlösning och materialval.Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Omgivning

I ett utmärkt och trevligt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tull. Ni når även Nybroviken med färjan på endast 20 minuter. I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet till Söder- och Östermalm, kommunikationer, hotell, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Andra företag i närheten

Stockholm Vatten, Nyfosa Fastigheter, Trivec, Viking Line, Deltagruppen, Granitor, Delray, Danvik Rehab & Kiropraktik

Närservice

Restauranger i Henriksdal samt i Hammarby sjöstad , Parkeringsgarage, Vårdcentral, Hotell Elite Marina Tower, Med bil tar du dig snabbt till Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter som har ett av Stockholms största serviceutbud.

All available premises