Stockholms stad, Stockholm City Olof Palmes gata 11
Yta: 204 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Enligt överenskommelse
Moderna kontorslösningar på mycket bra läge, välkommen till Olof Palmes gata 11!

Varmt välkommen till Olof Palmes gata 11!Här finns fina och moderna kontorslokaler med full service! Låt oss avlasta er med administrativa uppgifter, på så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet. Detta kontorshotell i Stockholm City erbjuder kontor, flexplatser, konferensrum samt tjänster som hjälper ert företag att göra det ni är bäst på. Kontorsrum finns att hyra i storlekarna 11-204 m2.Här finns flexibla kontorslösningar, coworkingplatser samt mötes- och konferensrum. Lokalen är utrustad med höj- och sänkbara skrivbord, kök och pentry, WC, wifi, tillgång till skrivare, kopiator, ljudisolerade rum för samtal, kaffe, te och framförallt en mycket god frukost varje morgon.Med det centrala läget har du närhet till flertalet kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg. Det är även enkelt att ta sig hit från Arlanda med Arlanda Express på 20 minuter. I området finns även en mängd restauranger i Kungshallen och Hötorgshallen.Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Omgivning

Fastigheten ligger med nära avstånd till flera olika parker så som Tegnérlunden, St: Johannes kyrka samt Norra Bantorget för trevliga lunchpromenader.

Andra företag i närheten

Clarion Hotel, Haymarket, Centralbadet

Närservice

Stort utbud av service finns i det direkta närområdet, ca 100 meter från fastigheten ligger Drottninggatan som består av nästan 2 kilometer lång promenadgata för shopping, lunchrestauranger etc. I närområdet finns även ett flertalet gym.

All available premises