Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Malmö, Tygelsjö Spannmålsgatan 105
6 500 000 kr
Boarea: 123 m2
Areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 352 m2
Nybyggt, välplanerat och påkostat i ett våningsplan

Ta chansen att bli den första som flyttar in i ett kvalitativt enplanshus i populära Tygelsjö. Kvarteret Vallmoängen erbjuder kanske byns bästa läge med 123 väldisponerade kvadratmetrar i ett plan med ljus och rymd som främsta kännetecken. Detta trivsamma kedjehus har egen carport och generös altan mot byns nya park. På insidan erbjuds tre sovrum, härliga sällskapsytor och alla bekvämligheter – men också det lilla extra i form av en imponerande takhöjd och en fin fönstersättning som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här kan du verkligen njuta av det ljuva livet med lantlig känsla. Du bor i ditt eget kedjehus, vilket ger gott om villakänsla, med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. För här har du ingen vildvuxen jättetomt att ta hand om, och ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll. Husen har en smart uppdelning där ena sidan av huset bildar en social del med en öppen planlösning för kök och vardagsrum – och den andra blir en privat del med tre sovrum och badrum. Från vardagsrumsdelen öppnar dubbeldörrar upp till en generöst tilltagen altan, och utanför den väntar din lättskötta trädgårdstäppa. Som gjort för det ljuva livet!

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en god standard - Till exempel erbjuds badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Centralt placerat finns också en härlig braskamin i vardagsrumsdelen. Även de praktiska detaljerna, som bra förvaring, en riktig tvättstuga med groventré, elegant badrum samt gäst-WC, förråd och carport är tillgodosedda. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Här bor du granne med Tygelsjös nya park och kan njuta av en skön utsikt både från din altan och från vardagsrummet. Husets ljusa fasader är i puts och tegel – ett uttryck som både känns härligt modernt, och som pryder sin plats i byn. Fönstersättning utöver det vanliga som både smyckar husens utsida, och låter ljuset flöda på insidan.

Att bo i Tygelsjö är att bo i en levande skånsk by, med cykelavstånd till havet. Byn har en hel del service, som frisör, florist, matbutik, restauranger, skolor och förskolor. Men du har också både Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Bussen till Hyllie tar ca 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

När du flyttar in här är inte bara huset klart, utan även hela grovjobbet med tomten. Uppfarten är klar, plattsättningen på entrésidan med. Häckar och gräsmatta finns på plats, liksom din fina altan med trädäck. Det är bara det roliga kvar: att välja ut och plantera de växter du vill ha i din trädgård.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Kedjehus

Beskrivning uteplats:

Uteplats i söderläge på baksidan och plattsättning på framsidan.

Tillträde:

Enligt övernskommelse

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Betforen 8

Byggnadstyp:

Kedjehus

Byggnadsår:

2023

Stomme:

Trä

Fasad:

Puts och tegel

Fönster:

3-glas

Tak:

Betongpannor (plåttak på carport och förråd)

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump

Ventilation:

Tilluft via freshventiler i yttervägg

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 34kWh/m²
Energiklass: B
Primärenergital: 70kWh/m²
Utförd
Datum: 27 apr. 2023

Driftkostnad

Uppvärmningskostnad:

12 657 kr/år

Elkostnad:

11 142 kr/år

VA:

4 725 kr/år

Renhållning:

2 190 kr/år

Total driftkostnad:

30714kr

Kommentar:

Detta är schablon beräkningar innan huset tagits i bruk.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Betforen 8

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Malmö Betforen GA:1, Samfällighet: Malmö Betforen S:1

Planbestämmelser:

Detaljplan (2019-04-29) Fornlämning (1 st)

Tomtarea:

352 m²

Areakälla:

taxeringsinformation

Beskrivning bilplats:

Egen carport med plats för en bil. Gemensam parkering med 7 platser finns också i projektet.

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Omgivning

Allmänt om området:

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång!

För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället.

Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå.

Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka.

Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Planritning

Kolla restider

All available premises