Tampere, Keskusta Kauppakatu 3
Yta: 55 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Vapaa
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Tiivis toimisto erinomaisella paikalla aivan keskustassa

Tiivis toimisto erinomaisella sijainnilla. Pieni toimisto tarjoaa ratkaisun, kun tiiminne toimii paljon yhteistyössä keskenään. Kommunikointi onnistuu avotilassa erinomaisesti, ja erilliseen toimistohuoneeseen pääsee pitämään tapaamisia. Tilassa on oma taukotila ja -keittiö sekä wc.Olemme keskittyneet toimitiloihin ja palvelemme teitä paikallisesti! Ota siis yhteyttä niin mennään yhdessä katsomaan tiloja.Alun perin arkkitehti August Krookin kaksikerroksiseksi vuosina 1907-1909 suunnittelema jugendtyylinen liikerakennus. Rakennusta on korotettu neljällä kerroksella 1920-luvun lopussa. Nyky

muodossaan rakennus edustaa 20-luvun klassismia.

Keskeisellä paikalla oleva liike- ja toimistorakennus sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä. Rakennuksen toinen osa sijaitsee Kauppakadun puolella kävelykadun välittömässä läheisyydessä. Kohteen omistaa Sponda.Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Kiinteistö sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskustorille on matkaa n. 100 metriä.

Andra företag i närheten

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Närservice

Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

All available premises