Tampere, Keskusta Vuolteenkatu 2
Yta: 195 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Ansvarig
Katutason toimisto asiakasläheiseen työhön

Tämä avara uudisrakennuksen toimistotila tarjoaa erinomaisen sijainnin, kun haluatte näkyvyyttä toimistollenne tai teette asiakasläheistä työtä. Ensimmäisen kerroksen tilaan on kaksi sisäänkäyntiä, ja kaksi tilan seinistä on ikkunaa, toinen pääsisäänkäynnin suuntaan ja toinen Hatanpään valtatielle päin.



Vuolteenkatu 2 tarjoaa modernia toimisto- ja liiketilaa Ratinan kaupakeskuksen monipuolisten palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kohteen sijainti tarjoaa näkyvyyttä toiminnalle ja ennen kaikkea helposti saavutettavan toimipaikan. Tilat soveltuvat joustavasti monenlaisten yritysten tarpeisiin, ja ne ovat helposti muokattavisa muuttuvien tilatarpeiden mukaisesti. Kohteen omistaa Sponda.



Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.



Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.



Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti Tampereen keskustan suurten katujen ja kevyen liikenteen väylien varrella.

Andra företag i närheten

Vieressä on Ratinan kauppakeskus lukuisine palveluineen ja ravintoloineen.

Närservice

Kohteeseen on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla tai pyöräillä, pysäköintipaikkojakin on runsaasti.

All available premises