Tampere, Keskusta Åkerlundinkatu 11
Yta: 205 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Katutason näkyvä toimistotila

Tämä moderni toimisto tarjoaa mielenkiintoisen työympäristön, sillä tila on katutasossa ja sillä on näkyvyyttä Ratapihankadulle. Avointa tilaa täydentävät neukkarit sekä työhuoneet. Päivää sujuvoittavat omat tauko- sekä wc-tilat.

Ilmoituksen kuvat ovat talosta yleisesti sekä havainnekuvia, jotka näyttävät miten raikas ilme toimistolle voidaan luoda.Tulli Business Parkissa on ideaalit työtilat monen kokoisille organisaatioille. Tilaratkaisut tukevat tehokasta työskentelyä jättäen tilaa luovuudelle. Aulapalvelu sijaitsee Tullin A-talon aulassa ja toimii kaikkien Tulli Business Parkissa asioivien vastaanotto-, ohjaus- ja neuvontapisteenä. Kiinteistöltä löydät neukkarit, tietoliikenne-, turvallisuus-, toimistojen ylläpito- ja ravintolapalvelut. Kohteen omistaa Sponda.Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti yhdellä Tampereen keskisimmistä paikoista. Täällä kaikki on lähelläsi.

Andra företag i närheten

Kiinteistön kattavien palvelujen lisäksi löydä kaikki Tampereen keskustan liikkeet sekä ravintolat kävelyetäisyydeltä.

Närservice

Tulli Business Park on edustuspaikalla Kansiareenan vieressä, lähellä niin ratikkareittiä kuin rautatieasemaa. Myös linja-autoasema on aivan nurkan takana ja pyörän tai auton saat talteen työpaikalle.

All available premises