Tampere, Ratina Hatanpään valtatie 18
Yta: 106 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Vapaa
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Ensimmäisen kerroksen toimistotila rakennuksen aulan tuntumassa

Tämä toimistotila tarjoaa mahdollisuuden keskittymistä vaativaan työskentelyyn. Tilassa on useita erikokoisia työhuoneita, joissa yksityisyys ja työrauha on taattu. Mikäli tila on hieman liian pieni, on tämän yhteydessä mahdollista vuokrata myös viereinen 42 m2 tila.

Hatanpään valtatie 18 on aktiivisesti kunnossa pidetty toimistokiinteistö, jonka vuokrataso on Tampereen keskustaa selvästi maltillisempi. Rakennuksen läpi kulkee valoisa atrium, joka luo taloon viihtyisän ja avaran yleistunnelman. Toimistotilat sijoittuvat kerroksiin atriumin ympärille.

Vuokrattavat toimitilat ovat avaria ja siistejä, ja kaikissa tiloissa on jäähdytys. Muutostyöt tulevan käyttäjän yksilöllisten tarpeiden täyttämiseksi ovat mahdollisia. Ilmoituksen kuvat esittävät rakennuksen tiloja yleisesti eivätkä välttämättä vastaa tätä tilaa.

Vastuullisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa. Hatanpäässä halutaan tarjota vuokralaisille toimitiloja, jotka tukevat heidän vastuullisuustavoitteitaan ja vastuullisia toimintatapojaan. Kiinteistöllä on tuulisähkösopimus, jolla halutaan edistää uusiutuvan energian tuotantoa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti vireällä yritysalueella, hyvin näkyvällä paikalla Tampereen keskustassa.

Andra företag i närheten

Kauppakeskus Ratinan lukuisat kaupat, ravintolat ja muut palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä.

Närservice

Parkkipaikkoja on erikseen vuokrattavissa talon pihalta tai parkkihallista.

All available premises