Tampere, Keskusta Kauppakatu 3
Yta: 49 m2
Lokalslag: Butik
Tillträde: Vapaa
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Katutason liiketila isolla näyteikkunalla

Tämä katutason liiketila tarjoaa näkyvän paikan liiketoiminnallenne. Osittain kaareva näyteikkuna varmistaa parhaan mahdollisen näkyvyyden. Tilan takaosassa on pieni taukotila sekä wc. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä.Olemme keskittyneet toimitiloihin ja palvelemme teitä paikallisesti! Ota siis yhteyttä niin mennään yhdessä katsomaan tiloja.Alun perin arkkitehti August Krookin kaksikerroksiseksi vuosina 1907-1909 suunnittelema jugendtyylinen liikerakennus. Rakennusta on korotettu neljällä kerroksella 1920-luvun lopussa. Nykymuodossaan rakennus edustaa 20-luvun klassismia.Keskeisellä paikalla oleva liike- ja toimistorakennus sijaitsee Hämeenkadulla Sokosta vastapäätä. Rakennuksen toinen osa sijaitsee Kauppakadun puolella kävelykadun välittömässä läheisyydessä. Kohteen omistaa Sponda.Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Kiinteistö sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Keskustorille on matkaa n. 100 metriä.

Andra företag i närheten

Kaikki keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Närservice

Kiinteistössä ei ole omia parkkipaikkoja. Asiakas- ja vieraspysäköinti tapahtuu kadunvarsipaikoilla tai pysäköintitaloissa. Lähimpiä pysäköintitaloja ovat P-Keskusta ja Sokoksen tavaratalo.

All available premises