Tampere, Villilä Ratakiskonkatu 7
Yta: 81 m2
Lokalslag: Butik
Tillträde: Vapaa
Planritning

Ansvarig
Parturi-kampaamoksi soveltuva liiketila

Tämä liiketila tarjoaa erinomaisen paikan esimerkiksi kauneusalan toimijalle. Suuret näyteikkunat tuovat sisään valoa ja antavat näkyvyyttä kaupoilla asioiville. Tilassa on kolme vesipisteellistä huonetta, ja tänne saa varmasti luotua viihtyisän tilan asiakkaille.

Ratakiskonkatu 7 on vilkas kauppakeskittymä Tampereen Villilässä. Tasaista asiakasvirtaa paikalle tuovat mm. apteekki, ruokakauppa, terveyspalvelut sekä ravintola. Vieressä sijaitseekin useita asuinalueita, joista varmasti löytyy asiakaskuntaa. Sijainti vilkkaan Porintien varrella on erinomainen ja tarjoaa ohikulkijoille mahdollisuuden poiketa asioilla matkan varrella.

Olemme erikoistuneet toimitiloihin ja palvelemme teitä paikallisesti. Ota yhteyttä niin mennään yhdessä katsomaan tiloja!

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti Porintien varrella, lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta.

Andra företag i närheten

Tästä kauppakeskittymästä löytyy esimerkiksi ruokapaikka sekä ravintola. Keskustan palveluiden luo hurauttaa alle vartissa.

Närservice

Pihassa on hyvät pysäköintitilat.

All available premises