, Aviapolis Äyritie 16-24
Yta: 64 m2
Lokalslag: Kontor
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Pientoimistoratkaisuja 48/64 m2 Plaza Business Parkissa, lähellä lentoasemaa

Kaksi pientä ja tehokasta toimistoratkaisua Plaza Business Parkissa.


Plaza Loiste, 2. krs.

30 m2 omaa tilaa sekä jyvityksiä yhteisistä tiloista niin että vuokra-ala yhteensä 48 m2.
Omaan tilaan mahtuu helposti 3-4 työpistettä ja muutaman muun toimijan kanssa jaetaan lounge, 2 wc-tilaa, keittiö sekä pieni neuvottelutila.


Plaza Tuike, 2024 valmistuvaan pientoimistomaailmaan valmistuva toimisto.
51 m2 omaa tilaa sekä jyvityksiä yhteisistä tiloista niin että vuokra-ala yhteensä 64 m2.
Palvelu eli vuokra sisältää valmiiksi sähkön, siivouksen sekä loungen, yhteisen keittiön, WC-tilojen käytön.


Plaza tarjoaa vuokrattavia toimitiloja lähes kaiken kokoisille yrityksille. Vuosina 2011-2014 valmistunut Plaza on toiminnallisesti yhtenäinen toimistokokonaisuus, joka käsittää viisi toimistorakennusta ja pysäköintilaitoksen.


Kohde tarjoaa vuokralaisilleen edustavat, modernit toimitilat erinomaisella sijainnilla sekä monipuoliset liiketoiminnan tukipalvelut - mm. aula, vuokrattavat kokoustilat, suihku, sauna- ja edustustilat, autopesula, toimistopalvelut yms.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää.


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.


Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.


Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti Vantaan yritysten keskittymässä.

Andra företag i närheten

Plaza Business Park tarjoaa kattavat palvelut. Lähes kaiken, mitä business park ei tarjoa, löytää Kauppakeskus Jumbosta, joka sijaitsee heti Kehä III:n toisella puolella.

Närservice

Pysäköinti on mahdollista kiinteistön parkkihallissa. Aivan tilojen läheisyydestä kulkee myös linja-auto, ja Aviapoliksen rautatieasema tekee myös radan varrelta matkustamisesta helppoa. Myös Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee vain noin 2,5 kilometrin päässä.

All available premises