Vantaa, Aviapolis Äyritie 8
Yta: 161 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Vapaa

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Gate8 ja Allergo: Neljännen kerroksen tehokas toimistotila 161 m2

Neljännen kerroksen tehokas toimistotila 161 m2, jossa 2 tiimitilaa ja 1 yhden hengen huone. Yhteiset wc-tilat ja keittiö.


Gate8 Business Park sijaitsee kovasti kehittyvällä Aviapoliksen alueella Vantaalla ja näkyvämmällä kohdalla aivan Kehä III:n vieressä. Gate8 on helppo saavuttaa sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä. Kehäradan Aviapoliksen juna-asemalle on reilu kilometrin matka ja Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä.


Katettu pysäköintitalo sekä laajat paikoitusalueet varmistavat riittävät parkkitilat. Sähköautonlatauspisteitäkin löytyy. Gate8 Business Park muodostuu yhteensä kahdeksasta kiinteistöstä. Kiinteistöissä on aulapalvelu ja erikokoisia neuvottelutiloja. Vivace-rakennuksessa sijaitsee myös lounasravintola. Sekä Fortesta että Vivacesta löytyy ylimmästä kerroksesta saunaosastot, joissa on viihtyisät kokous- ja oleskelutilat sekä lasitetut terassit.


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.


Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.


Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Gate8 Business Park sijaitsee kehittyvällä Aviapoliksen alueella Vantaalla ja näkyvällä paikalla aivan Kehä III:n vieressä. Gate8 on helppo saavuttaa sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä.

Andra företag i närheten

Gate8 Business Parkin kattava ja laadukas palvelutarjonta tekee kiinteistössä toimimisen sujuvaksi ja helpoksi. Kauppakeskus Jumbo melkein vieressä täydentää palvelut muutaman minuutin ajomatkan päässä.

Närservice

Kehäradan Aviapoliksen juna-asemalle on reilu kilometrin matka ja Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä. Katettu pysäköintitalo sekä laajat paikoitusalueet varmistavat riittävät parkkitilat. Sähköautonlatauspisteitäkin löytyy.

All available premises