Vantaa, Viinikkala Katriinantie 3d
Yta: 60 m2
Lokalslag: Warehouse
Tillträde: Heti vapaa
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
60 m2 varasto läheltä lentoasemaa.

Näppärä ja tehokas 60 m2 varasto. Ei lattiakaivoa.


Tilat lähes uudet sillä kohde valmistunut 2020.

Katriinantieltä suoraan eteen eli lastaus ja purku erittäin helppoa ja nopeaa. Tilaan manuaalinen nosto-ovi (korkeus n. 2,6 m ja leveys n. 2,5 m)..


Katriinantie 3D:n tilat ovat erinomaisia esim. pienvarastointiin tai säilytykseen. Toisesta kerroksesta vuokrattavissa pieniä toimistohuoneita. Toisesta kerroksesta löytyy myös yhteiskäyttöiset WC, keittiötila ja kokoushuone joka maksutta varattavissa.


Viinikkala ja Katriinantie 3 on hyvien kulkuyhteyksien varrella sillä Kehä III on vain minuuttien päässä ja siitä kaikille pääväylille kätevästi. Samoin kohde sijaitsee lentokentän läheisyydessä. Kysythän meiltä lisätietoja ja mielellämme organisoimme käynnin kiinteistöön.


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.


Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.


Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Kehä III ja muut pääväylät lähellä, samoin lentokenttä.

Andra företag i närheten

Alueella palveluita mm. lounaspaikkoja lyhyen ajomatkan päässä.

Närservice

Pihapysäköinti vuokratuilla paikoilla.

All available premises