Vantaa, Tammisto Tammiston Kauppatie 11
Yta: 6 761 m2
Lokalslag: Warehouse
Planritning

Ansvarig
Korkeaa varastotilaa Tammiston parhaalta paikalta

Vapautumassa korkea varastotila, jossa peräti neljä (4) lastaustaskua, vapaa korkeus huikeat 8,9 m ja lattiakantavuus varaston osalta 3 000 kg/m2.


Tilassa 4861-neliöinen 8,9 metriä korkea varasto-osa, 831 m2 (alempi) / 764 m2 (ylempi) varastoparvi sekä toimisto- ja sosiaalitilaa 305 m2.


Koska tila nyt yhtenä kokonaisuutena mutta jaettavissa niin siksi lopulliset neliöt tarkentuvat mahdollisen tilajaon yhteydessä, mutta suuruusluokat ovat nämä.
Tilasta saa tarvittavasti myös läpivirtaavan terminaalityyppisen tilan.


Sijainti logistisesti loistavassa paikassa ja Vantaan kaupallisessa ytimessä. Lastausmahdollisuuksiltaan nämä varastotilat ovat moderneja ja liiketoimintapotentiaali tässä kohteessa Vantaan Tammistossa loistava.


Tammiston Kauppatie 11 sijaitsee Tammistossa, lentokentän välittömässä läheisyydessä, Kehä III:n sekä Tuusulanväylän kupeessa. Pysäköintitilaa löytyy pihalta.


Kysy lisätiedot ja mennään katsomaan!


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Tammiston Kauppatie 11 sijaitsee Tammistossa, lentokentän välittömässä läheisyydessä, Kehä III:n sekä Tuusulanväylän kupeessa.

Andra företag i närheten

Tammistossa monenlaista kaupallista toimintaa, Jumboon lyhyt matka.

Närservice

Bussiyhteydet Helsingin keskustaan ja muualle Vantaalle ovat hyvät, ja tulevaisuudessa myös poikittaisraiteet sujuvoittavat liikennettä. Pihapysäköinti.

All available premises