Vantaa, Tammisto Tammiston Kauppatie 11
Yta: 3 793 m2
Lokalslag: Warehouse
Tillträde: Kevät 2024
Planritning

Ansvarig
Vapautumassa korkea varastotila, jossa peräti neljä (4) lastaustaskua, vapaa korkeus huikeat 8,9 m ja lattiakantavuus varaston osalta 3 000 kg/m2.

Vapautumassa korkea varastotila, jossa peräti neljä (4) lastaustaskua, vapaa korkeus huikeat 8,9 m ja lattiakantavuus varaston osalta 3 000 kg/m2.

Tilassa 2911-neliöinen 8,9 metriä korkea varasto-osa, 224 m2 kokoinen tila jossa nyt trukkien latauspisteet, 281 m2 varastoparvi (lataushuoneen yläpuolella) sekä toimisto- ja sosiaalitilaa 305 m2.


Mahdollista yhdistää isompaan tilaan suuremmaksi kokonaisuudeksi joten siksi lopulliset neliöt tarkentuvat mahdollisen tilajaon yhteydessä, mutta suuruusluokat ovat nämä.
Tilan takaosassa suuri, taitto-ovinen maantasainen ovi maantasoiseen lastaukseen.


Sijainti logistisesti loistavassa paikassa ja Vantaan kaupallisessa ytimessä. Lastausmahdollisuuksiltaan nämä varastotilat ovat moderneja ja liiketoimintapotentiaali tässä kohteessa Vantaan Tammistossa loistava.


Tammiston Kauppatie 11 sijaitsee Tammistossa, lentokentän välittömässä läheisyydessä, Kehä III:n sekä Tuusulanväylän kupeessa. Pysäköintitilaa löytyy pihalta.


Kysy lisätiedot ja mennään katsomaan!


Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Tammiston Kauppatie 11 sijaitsee Tammistossa, lentokentän välittömässä läheisyydessä, Kehä III:n sekä Tuusulanväylän kupeessa.

Andra företag i närheten

Tammistossa monenlaista kaupallista toimintaa, Jumboon lyhyt matka.

Närservice

Bussiyhteydet Helsingin keskustaan ja muualle Vantaalle ovat hyvät, ja tulevaisuudessa myös poikittaisraiteet sujuvoittavat liikennettä. Pihapysäköinti.

All available premises