Vantaa, Vapaala Vapaalantie 2
Yta: 141 m2
Lokalslag: Kontor
Tillträde: Kysy vapautumisesta
Planritning
Tehokas ja vuokraltaan edullinen 141 m2 toimistotila

Tehokas ja vuokraltaan edullinen 141 m2 toimistotila talon neljännessä kerroksessa, jossa omat wc-, keittiö- ja taukotilat.

Tilassa pääosin huoneita / tiimihuoneita joten avotoimiston hälinää täällä ei ole. Erittäin rauhallinen toimisto. Parkkitilaa talossa vuokrattavissa hyvin joten sopii myös liikkuvan työn tekijöille.

Vapaalantie on tyylikkäästi uudistettu tarjoten tehokasta, modernia ja muuntojoustavaa toimistotilaa isommankin yrityksen tarpeisiin. Tilojen ilmanvaihto sekä valaistus on uusittu ja pohjaratkaisut on mietitty käytännöllisiksi tarjoten toimivat puitteet kaikenlaiseen työskentelyyn.

Huomaathan, että kuvat ovat yleiskuvia tiloista.

Vapaalantie 2 sijaitsee Vihdintien varrella Kehä I ja III välissä ja onkin vaivattomasti saavutettavissa kaikkialta pk-seudulta ja sen ulkopuolelta niin omalla autolla kuin julkisia käyttäen. Lähin bussipysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä, josta matkustaa Helsingin keskustaan puolisen tuntia. Myyrmäen juna-asema on alle kymmenen minuutin bussimatkan päässä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Samassa talossa toimii ravintola Koto, josta saat maukkaan ja täyttävän lounaan. Myyrmannin kauppakeskus palvelee reilun viiden minuutin ajomatkan päässä tarjoten useita eri lounasvaihtoehtoja.

Andra företag i närheten

Samassa talossa toimii ravintola Koto, josta saat maukkaan ja täyttävän lounaan. Myyrmannin kauppakeskus palvelee reilun viiden minuutin ajomatkan päässä tarjoten useita eri lounasvaihtoehtoja.

Närservice

Kiinteistön yhteydessä ulkoparkkipaikkoja vuokrattavissa

All available premises