Ylöjärvi, Ylöjärvi Työväentalontie 3
Yta: 67 m2
Lokalslag: Butik
Tillträde: Ota yhteyttä!
Planritning

Sami Viitala

Ansvarig sami.viitala@croisette.fi 0400 149 302
Katutason valoisa liiketila suurilla ikkunoilla

Tämä erittäin siisti katutason liiketila tarjoaa mahdollisuuden toiminnalle viihtyisässä ympäristössä. Tila on pohjaltaan selkeä, ja sen useat suuret ikkunat päästävät sisään runsaasti valoa. Rakennuksen kulmalle sijoittuva tila antaa paljon näkyvyyttä toiminnalle. Tilassa on oma takahuone minikeittiöineen sekä wc.

Työväentalontie 3 tarjoaa katutason liiketilaa erinomaisella sijainnilla. Kohteen vierestä löyty useita päivittäin tärkeiä palveluita kuten ruokakauppoja, ravintoloita sekä kuntosali. Tällä alueella pyörii paljon ihmisiä.

Olemme keskittyneet toimitiloihin ja palvelemme teitä paikallisesti. Ota yhteyttä niin mennään yhdessä katsomaan tiloja!

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Omgivning

Loistava sijainti Ylöjärven keskustassa.

Andra företag i närheten

Aivan vierestä löydät kaikki työpäivän aikana tarpeelliset palvelut.

Närservice

Saapuminen on sujuvaa omalla autolla sekä julkisilla.

All available premises