Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Ateljéhusen i Anderslöv – Slutsålt
Från: 1 995 000 kr
Till: 2 495 000 kr
Avgift: 4 693 kr - 5 395 kr
Boarea: 100 - 133 m2
Rum: 5-6 st
Bostäder: 29
Ateljéhusen i Anderslöv

Familjehus på soliga och avkopplande Söderslätt!

I omtyckta och mysiga Anderslöv planerar nu WeConstruction för välplanerade bostadsrättsradhus. Välj mellan townhouse i två eller tre plan utifrån familjens egna behov och önskningar. Vad sägs om 100 kvadrat med dubbla badrumsmiljöer och tre sovrum? Eller varför inte en bostad om 133 kvm där ni också får ett helt ateljéplan högst upp? Ni väljer!

Välutrustat kök i anslutning till luftigt vardagsrum som öppnar upp mot den färdigställda uteplatsen. Lugna och trygga kvarter med fokus på lättskötta trädgårdsmiljöer och bilplats som tillhör varje hem. Med stilren nyproduktionsstandard och ljusa, nordiska inredningsnyanser skapas hållbara hem som håller över tid. Det byggs en ny handelsplats med bland annat apotek och vårdcentral, bra kommunikationer både till Malmö och Trelleborg gör Anderslöv till ett strategiskt bra läge att finna ro på.

Priser från 1 995 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid att besöka vår visningsbod eller för ett digitalt möte!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Planritning