Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Blommeröd – Kommande
Rum: 0-3 st
Bostäder: 16
Naturvackert inbäddade 1-planshus med närhet till Ringsjön.

Blommeröd som ligger precis intill Ringsjön, är sedan länge känt för sitt arabstuteri och häpnadsväckande omgivningar. Här bereder C4 Hus nu plats för 16 stycken parhus, smart förpackade i lättskött brf-form. Lite som en egen community med naturen och djurlivet ständigt närvarande. Perfekt placerat och med goda kommunikationsvägar som leder till de skånska metropolerna och i hjärtat av den skånska floran och faunan.

Välj mellan tre eller fyra rum och kök på ett plan (det extra rummet mot en tillvalskostnad). Genomtänkta kvadrat för olika generationer och givetvis helt nybyggt från välrenommerade C4 Hus.
Önskar du även gäst wc? Givetvis finns det med som ett eget inredningstillval mot en extra kostnad.

Med närhet till bedårande Bosjökloster och söder om Höör finner man friheten och framtiden i perfekta parhus med egen biluppställningsplats. Med både galanta golfbanor, mountainbike banor och utflyktsmål i detta smått otroliga landskap är vi innerligt stolta över projektet i Blommeröd!

Anmäl ditt intresse redan nu för att vara med på resan till ett nytt boende i omgivningar som förtrollar och förför!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.