Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Brf Åkarps Ängslycka etapp 2- Slutsålt
Från: 1 945 000 kr
Till: 2 445 000 kr
Avgift: 3 400 kr - 5 000 kr
Boarea: 77 - 112 m2
Rum: 3-4 st
Bostäder: 11
Nytt och modernt boende i Åkarp

Som en liten idyll med lugna och trivsamma omgivningar ligger Åkarp inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån.

I denna grönskande miljö finns sedan tidigare första etappen med totalt 31 bostadsrätter som alla är slutsålda. I etapp två planerar vi för elva bostadsrätter mellan 77 och 112 kvm i radhus- och parhusutförande. Båda etapperna kommer att ingå i samma bostadsrättsförening. Preliminär inflyttning kvartal 3 2020.

Läs gärna mer om projektet på Götenehus hemsida: https://www.gotenehus.se/bostadsprojekt/planerade/skane/akarpsangslycka2/

Informationsmöte
Ett informationsmöte inför säljstarten hålls onsdagen den 10 april kl 19:00 på Våningen & Villans kontor på Mariedalsvägen 45 i Malmö. Vi finns på plats tillsammans med Sparbanken Skåne samt Svenska Kakel som informerar om sina produkter och tillvalen i projektet.
Startskottet för att kunna reservera och boka sker sedan på torsdagen den 11 april kl 09:00.
Anmäl att du kommer till informationsmötet senast den 8 april till nybyggt@vaningen.se. Antalet platser är begränsade. Vi bjuder på fika!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

All available premises