Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Familjehus på vänliga Vikhem
Från: 4 595 000 kr
Till: 4 995 000 kr
Boarea: 106 - 106 m2
Rum: 4 st
Bostäder: 21
Familjehus i vänliga Vikhem - Kommande

Radhusen i Vikhem är tillägnade dig som önskar en härlig villakänsla, alla fördelar med att bo i ett nyproducerat radhus och inte behöver fundera på underhåll på många år. Härliga, gröna ytor som lämpar sig perfekt för både soldyrkan och lek.

Vikhem är Staffanstorps nya område där alla invånare ges hög livskvalitet. Möjlighet att strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken. Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på.

ETT NYBYGGT HUS ger dig som ägare lägre driftskostnader samtidigt som du också ges möjlighet att söka ett grönt bolån. Samtliga hus är förberedda för en enkel montering av solceller och parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpar.
Vi vill gärna premiera våra första kunder och har därför beslutat oss för att bjuda de personer som bokar ett hus innan den 1 december på solceller.

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

All available premises