Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Flyinge 1:a villan – Slutsålt
Från: 2 295 000 kr
Till: 2 295 000 kr
Avgift: 5 752 kr - 5 752 kr
Boarea: 124.4 - 124.4 m2
Rum: 5 st
Bostäder: 14
Familjevänliga hem med bostadsrätt i natursköna Flyinge!

Slutspurt i försäljningen!
I natursköna omgivningar, med Flyinge ängar och Kävlingeån som granne, kommer 1:a villan bostadsrätt att bygga 14 familjevänliga hem med bostadsrätt. Husen byggs som par/radhus i 1,5 plan på totalt 125 kvadrat med 4 sovrum där hela familjen kan trivas. Rymliga trädgårdar och dubbla parkeringsmöjligheter förstärker villakänslan. Ett lugnt och tryggt boende med nyproduktionens alla fördelar och dessutom i en lantlig idyll. Gott om plats att växa upp bland hästhagar och ängar, nära skola och idrottsplats. Perfekt pendlingsavstånd till Lund som ligger endast 13 kilometer bort.

Förnärvarande har vi bara ett hus kvar till salu, hus 2, och fram till och med den 19:e april är detta reserverat av en spekulant. Möjlighet finns att ställa sig i kö på denna reservation så hör av er snabbt vid intresse! Upplåtelseavtal är skrivna på alla övriga hus och nu i april kommer också tillvalsprocessen igång. Planerad inflyttning april-maj 2022.
För intresseanmälan av hus kontakta: Anna Ahlström - 0703-131340 - anna.ahlstrom@vaningen.se

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Dokument

All available premises