Croisette behöver de kontaktuppgifter du gav oss för att kontakta dig avseende våra produkter och tjänster. Läs mer om våra sekretesskydd och hur vi skyddar din integritet här sekretesspolicy.
Stavstens Park
Från: 2 095 000 kr
Till: 2 595 000 kr
Avgift: 4 085 kr - 4 953 kr
Boarea: 80 - 97 m2
Rum: 3-5 st
Bostäder: 11
Stavstens Park - Smarta brf-hus där sol, golfbana och strandrev möts!

Det är något alldeles speciellt över kustlinjen kring Skåre Fiskeläge och dess vackra ibland något vilda natur. Den vita strandlinjen, hamnen och vackra Skåre Skansar. Inte långt ifrån detta skånska näste står nu de nya husen i Stavsten Park klara för nya familjer att längta hem till.
Smarta 1-planshus samt fyra radhus som inryms de anrika gamla skånelängan som totalrenoveras och utgör ett kulturarv uppe på Kurland.
Näst intill granne med golfklubben och med bekvämt pendlingsläge till såväl Malmö som Näsets alla fördelar bor man riktigt, riktigt bra.
Kollektivtrafik och pendel även mot palmstaden Trelleborg är en annan favör och visste du att Karl XII landsteg här i närheten sin efter hemkomsten från Turkiet 1715!

Idag är Stavstensudde en fredlig och trygg boplats som synnerligen satt sig på kustkartan och i Brf Stavsten Park bor du i fina och omtyckta Krooks By. Skyddade hus som omfamnar solen och havet i en unik bostadsregion som andas frihet och öppna söderslättslandskap. Cykelväg in till Trelleborg och med pendeln är du faktiskt nästan i ett ”nafs” i metropolen Malmö och har nästan badrocksavstånd när du slänger dig på cykeln till Skåre Skansar.

Pris från 2 095 000:-
I projektet samarbetar vi Sparbanken Syd som även erbjuder ett fördelaktigt erbjudande för dig som bestämmer dig
att hitta hem på Stavstensudde!

Kontakta martin.krantz@vaningen.se för att boka in en visning!

Visningar

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Dokument

All available premises