Hitta hemkänslan

Köpa, sälja eller hyra bostad? Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Vår köpprocess

01.
Hitta ett intressant boende

Du kan hitta de bostäder som vi säljer via vår webbplats, Hemnet, Booli, i sociala medier eller via annons. Vid intresse, boka tid för visning. Vi kan också sätta upp dig i vårt kundregister, så hör vi av oss om en intressant bostad dyker upp på marknaden.

02.
Visning

Visningen genomförs alltid av en registrerad fastighetsmäklare. Du bokar tid för visning antingen via ansvarig mäklare eller via formulär som finns på objektets sida på vår webbplats.  

03.
Uppföljning

Vi tar alltid kontaktuppgifter till dig som går på en visning och jobbar med en aktiv återkoppling. Under detta uppföljningssamtal besvarar vi eventuella frågor som uppkommit och hör om du är intresserad av att lägga bud på bostaden.

04.
Budgivning

Vid en budgivning informerar vi dig om förfarandet. För att hjälpa dig som spekulant har vi goda bankkontakter som snabbt får fram lånelöfte och förmånliga lånevillkor. Buden presenteras på internet och via sms.  

05.
Kontrakt

När budgivningen är avslutad och köpare och säljare är överens om pris, tillträde och eventuella övriga villkor är det dags att skriva köpeavtal. Vi tar fram alla juridiska dokument kring detta och ser till att det blir korrekt. Som köpare erlägger du i normalfallet en handpenning på 10 % av köpeskillingen. Den deponeras hos fastighetsmäklaren fram till dess att alla s.k. svävarvillkor är uppfyllda.

06.
Tillträde

På tillträdesdagen lämnar säljaren över nycklarna till dig och resterande del av köpeskillingen betalas. Du blir i god tid kallad till tillträdet och får all vederbörlig information om vad som ska ske den dagen och vad du bör tänka på. 

Våra mäklare

Villa, våning eller gård? Vi hjälper dig till drömboendet.

För en trygg bostadsaffär

Croisette är en nytänkande och innovativ fastighetsrådgivare med över 25 års mäklarerfarenhet. Utöver traditionell fastighetsförmedling har vi en egen avdelning som jobbar dedikerat med nyproduktion, samt en avdelning som förmedlar nyproducerade hyresrätter.

Med lyhördhet, flexibilitet och stort engagemang hjälper våra fastighetsmäklare dig genom hela bostadsaffären. 

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
All available premises