Sälja nyproduktion

Vi tar hand om helheten.

Nybyggda bostäder

Vi har en avdelning med fastighetsmäklare som arbetar dedikerat med enbart nyproducerade bostäder, både bostadsrätter och äganderätter. Med längst erfarenhet i branschen av nyproduktionsförsäljning, för såväl stora som lite mindre aktörer, så har vi lärt oss mycket av många – av de bästa i branschen.

Försäljningsprocessen – Vi tar hand om helheten för uppdragsgivaren

Uppstart (pre sale) – Säljstart (försäljning) – Avtal (tillträde)

Köpprocessen för kunden – Vi tar hand om helheten för kunden

Kundhantering (pre sale) – Säljstart VIP (säljstart, visning) – Byggstart & eventuella inredningsval (tillträde, uppföljning)
Vi har det moderna företagets tänk och marknadsföringsplattform med eget kundcenter och in-house marknadsavdelning. Allt för att kunna skräddarsy våra uppdragsgivares önskemål och visioner. Geografiskt spänner Croisettes verksamhet med över 200 medarbetares erfarenhet och kompetens från Örnsköldsvik i norr till Trelleborg i söder.

Marknadsföring

01.

PRE SALE (Sociala medier, vepor/byggskylt)

02.

Renderingar, foto och styling

03.

Sociala medier och Google Ads

04.

Hemnet

05.

Bostadsväljare och visningar

06.

Digitala och fysiska event

Inför säljstart

För oss är kundvård viktigt – återkoppling är A och O. Inför säljstart så uppdaterar vi intressenten med info för att bibehålla intresset och nyfikenheten för projektet. Detta gör vi genom kontinuerliga utskick, event och uppsökande telefonsamtal. Vi matchar även vårt befintliga kundregister för att på så sätt öka intressentlistan. Efter säljstarten uppdaterar vi köparna via nyhetsbrev och intressenterna som ännu ej köpt fortsätter vi att bearbeta för att på så sätt komma till beslut.

När projektet är slutsålt

När projektet väl är slutsålt samlar vi upp alla köparna för mindre träffar direkt på platsen där deras nya bostad kommer att byggas, exempelvis genom att de bjuds in till det första spadtaget, stomvisning och liknande. Både nybyggda villor och spännande bostadsrätter ryms under vårt tak. Våningen & Villan Nybyggt samarbetar med både större och mindre byggherrar för att få en bredd i utbudet och kunna erbjuda nyproducerade bostäder i alla prisklasser på tilltalande lägen i landet. På grund av sin hundraprocentiga dedikation och magiska fingertoppskänsla har Våningen & Villan Nybyggt korats av branschen som Årets Mäklarkontor 2020 vid Guldhemmet-galan arrangerat av Hemnet.

Vi vet hur man säljer nybyggt

Förmågan av att kunna förmedla och visualisera känslan av ett hem som ännu inte är byggt är inte enkel – men vi vet hur man gör det! Uppdragsgivarna ser tydliga vinster i att Croisette och Våningen & Villan Nybyggt är en bred aktör. Vi är idag det mäklarföretag i sydvästra regionen som säljer mest och flest nybyggda bostäder. Återkoppling är A och O. Att förmedla ett nybyggnadsprojekt är ett långsiktigt åtagande och kvalitén mäts hela vägen, det tjänar givetvis både kunden och uppdragsgivaren på. Tillsammans förflyttar vi människor – hållbart i tiden!

Till salu nyproduktion

Hör av dig

Vet du redan vad du söker? Vill du ha rådgivning?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
All available premises