Är du klar?

Med vårt KLAR-paket kan du leta
bostad i lugn och ro.

Stå beredd att sälja!

Är du osäker på om du är klar för att byta lägenhet, villa eller gård? Med vårt KLAR-paket kan du leta bostad i lugn och ro. När du hittat ditt nya drömboende så trycker vi på startknappen för att sätta i gång försäljningen av din nuvarande bostad. Med vårt KLAR-paket så står du och din bostad beredda att sälja.

 

Är du redo att sälja din bostad?

Vårt KLAR-paket innebär att vi i början av säljprocessen förbereder din bostad för den kommande försäljningen. Detta genom att skriva uppdragsavtal, inhämta och sammanställa all relevant information samt planera för den kommande fotograferingen och försäljningen. Detta är ett ypperligt paket för dig som vill hitta en ny bostad innan du säljer din befintliga, då vi gör bostaden redo för att sedan kunna trycka på startknappen när du hittat ditt drömboende. Detta är även ett utmärkt paket för dig som vill sälja off-market, starta en försäljningsprocess innan objektet kommer ut på marknaden och Hemnet.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om vårt KLAR-paketet. Vi hjälper dig mot en trygg och säker bostadsaffär oavsett om det är lägenhet, villa eller gård du vill göra dig klar för försäljning. Våra mäklare skräddarsyr vår mäklartjänst så att du ska få det bästa utav försäljningen. Vill du ha en kostnadsfri värdering av din bostad, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Klar-bostäder till salu

Vill du veta mer om Klar?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
All available premises