Sälja gård

Vi kan allt från fritidshus till större lantegendomar.

Du väljer, vi säljer!

Du väljer, vi säljer! Croisette har etablerat sig som ett framstående mäklarföretag, med en historia som tar sin början när företaget förvärvade Våningen & Villan. Denna fusion innebar en samling av kompetens och erfarenhet som nu sträcker sig över fyra decennier. Inom segmentet Lantliv förmedlar vi allt från fritidshus till större lantegendomar.

Som en modern mäklarbyrå, fortsätter Croisette att driva tiotusentals bostadsaffärer med en insikt om att varje bostadsaffär är unik. Vi hanterar din försäljning på bästa möjliga sätt genom att erbjuda en unik affärsmodell där du som kund har möjlighet att påverka vad som ska ingå i vår mäklartjänst. I vårt koncept – du väljer, vi säljer – skräddarsyr vi din bostadsaffär efter dina behov och önskemål. Vi lyssnar på våra kunder och anpassar vår marknadsmix med kort varsel för att ständigt möta marknadens behov. Ett hem är en betydande del av vårt liv, och därför är det viktigt att välja rätt mäklare när det är dags att byta boende. Vi har en ambitiös personalstyrka med olika bakgrund och erfarenheter. Många av våra mäklare bor i området där de arbetar, och med en djup kunskap och passion för mäkleri vinner vi förtroende och skapar nöjda köpare och säljare. Vår vision är att göra varje bostadsaffär till den bästa.

Att sälja sin bostad är för många den största affären man gör i livet. Med en kunnig mäklare vid din sida kan du känna dig trygg genom hela bostadsaffären. Oavsett vilket av våra kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande. Våra mäklare inom Lantlivskonceptet har den erfarenhet och kompetens som krävs när man säljer en gård. Vi har även en egen nyproduktionsavdelning där vi förmedlar bostäder i hela riket, och har etablerat samarbeten med flera ledande aktörer på marknaden. När du köper din bostad via Croisette Nybyggt erbjuder vi ett fördelaktigt helhetspaket med många förmånliga mervärden.

Nöjda kunder är vår prioritet, och därför skickar vi alltid ut en enkät till våra köpare och säljare efter avslutad affär där de får tycka till om oss och våra tjänster. Vi värdesätter transparens och låter våra uppdragsgivare betygsätta oss på hittamaklare.se, där vem som helst kan gå in och läsa om vad våra kunder tycker om våra mäklare.

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på de mest besökta marknadsplatserna som Hemnet, Booli och givetvis på vår egen webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt så att den får större synlighet i sociala medier.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagspress. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras.

Media XL

I vårt Lantlivskoncept kan man även välja annons i branschtidningar som ATL och Ridsport. Här utökar vi möjligheten till fler spekulanter i relevant målgrupp.

Kvällsbilder eller flygfoto

Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får potentiella köpare även uppleva hur inbjudande din bostad är på kvällen. Vill du hellre få bilder av din bostad från ovan? I så fall kan du välja flygfoto istället. I detta mervärde ingår även en utökad visningsbroschyr för att få plats med alla vackra, säljande bilder. Detta är ett komplement, inte en ersättning, till den ordinarie bildserien.

Gårdar till salu

Vill du veta mer om lantliv?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
All available premises