Skräddarsydd försäljning

Du väljer vi säljer.

Sälja bostad med Croisette

Vi på Croisette är kända för att ha riktigt skickliga mäklare med god lokalkännedom och hög tillgänglighet. Våra mäklare är alltid måna om dig som kund och sätter dig alltid i fokus. Vi skräddarsyr försäljningen efter dina önskemål så att du som kund får det du önskar, samtidigt ser vi alltid till att du får högsta möjliga slutpris när du säljer med oss och våra mäklare. Varmt välkommen att kontakta oss för att sälja din bostad, oavsett om det är lägenhet, villa eller gård. 

Vår säljprocess

01.
Uppdragsavtal

Första steget i säljprocessen är att skriva ett uppdragsavtal med dig. Här kommer vi bland annat överens om arvode, mervärden och utgångspris. Även om du inte funnit din nya bostad än är det en stor fördel att stå KLAR när det väl är dags. Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

02.
Faktainsamling

Mäklaren samlar in så mycket information som möjligt om din bostad. Förutom faktatexterna kring din bostad tas det även fram en säljande beskrivning för din bostad där alla fördelar och möjligheter lyfts fram. Berätta gärna för fastighetsmäklaren vad du tycker är extra viktigt att framhäva.

03.
Homestyling

Väljer du mervärdet HOMESTYLING ingår det en komplett homestyling av en möblerad bostad. En homestyling ger en mer positiv upplevelse av din bostad vilket i förlängningen bidrar till ett bättre slutresultat. Det handlar om att framhäva det bästa hos varje bostad.

04.
Fotografering

En bild säger mer än tusen ord. Bilderna utgör grunden för all marknadsföring av din bostad. Därför låter vi alltid en proffsfotograf fotografera din bostad. De vet vilka detaljer och platser som framhäver din bostad från sin vackraste sida.

05.
Marknadsföring

Vi ser till att du når hela marknaden genom att annonsera ut din bostad på de största och mest besökta platserna såsom Hemnet och Booli. Väljer du mervärdet DIGITAL DELUXE får du dessutom större synlighet på webben, bland annat i sociala medier. Vi matchar även din bostad mot vårt kundregister.

06.
Visning

Visningen genomförs alltid av en registrerad fastighetsmäklare. Visningsupplägget diskuterar vi igenom tillsammans, t.ex. om du vill ha en öppen visning eller en tidsbokad visning. Ju mer tillgänglig bostaden kan vara för visningar desto bättre.

07.
Uppföljning

Vi tar alltid kontaktuppgifter till spekulanterna och jobbar med en aktiv återkoppling. Under detta uppföljningssamtal besvarar vi eventuella frågor som uppkommit samt tar reda på vem som är intresserad av bostaden.

08.
Budgivning

När vi haft visning av din bostad bearbetar vi kunderna med målet att de ska inkomma med bud. För att hjälpa spekulanterna har vi goda bankkontakter som snabbt får fram lånelöfte och förmånliga lånevillkor. Buden presenteras på internet och via sms.  

09.
Kontrakt

När budgivningen är avslutad och köpare och säljare är överens om pris, tillträde och eventuella övriga villkor är det dags att skriva köpeavtal. Vi tar fram alla juridiska dokument kring detta och ser till att det blir korrekt. Köparen erlägger i normalfallet en handpenning på 10 % av köpeskillingen. Den deponeras hos fastighetsmäklaren fram till dess att alla s.k. svävarvillkor är uppfyllda. 

10.
Tillträde

På tillträdesdagen lämnar du som säljare över nycklarna till köparen. Samtidigt löses dina eventuella lån där du har bostaden som säkerhet och resterande likvid sätts in på ett av dina angivna konton. Vårt kundcenter sköter kontakterna med dig som säljare, köparen och bankerna för att allt ska ske så smidigt som möjligt. Vi erbjuder även mervärdet FLYTTSTÄDNING som tjänst.  

Våra mervärden

Digital deluxe

Alla våra bostäder presenteras på Hemnet, Booli och givetvis här på vår webbplats. I detta mervärde lyfter vi din bostad ytterligare digitalt. Vi uppgraderar din bostad helt enkelt, så att den syns extra mycket på t.ex. Mäklartipset på Hemnet.

Tidningsannons

Vi annonserar i relevant dagspress. För många bostadsletare är det självklart att söka sin bostad i dagstidningar. Extra exponering innebär ju oftast fler spekulanter till din bostad. Våra annonser är modernt utformade och med detaljerad beskrivning av din bostad. Väljer du detta alternativ så ingår det annons vid ett tillfälle, oftast i samband med visning som då också annonseras. 

Flyttstädning eller besiktning

På bostadsrätter erbjuder vi flyttstädning, smidigt och bekvämt. För de allra flesta är detta den jobbigaste delen i en bostadsaffär. Vi ger dig möjlighet att slippa städa din bostad efter försäljningen om du väljer detta mervärde. På villor erbjuder vi besiktning, ett mervärde där din bostad besiktigas innan försäljning. Vinsterna med det kan vara många, bland annat en snabbare och smidigare process efter köpeavtal då köparen redan vet väldigt mycket om fastigheten. Vill du som villasäljare ha flyttstädning via oss så löser vi givetvis även det.

Kvällsbilder eller flygfoto

Många bostäder är vackrast på kvällen. Låt våra proffsfotografer dokumentera din bostad även i skymningen. På så sätt får fler potentiella köpare uppleva hur inbjudande din bostad är dygnet runt. Kanske är din bostad extra spektakulär från ovan? Välj då att använda dig av flygfoto.

Homestyling

Att presentera bostaden på bästa sätt är ytterst viktigt för att få så många spekulanter som möjligt till visning. Hos oss kan du få en komplett homestyling som ett mervärde om du önskar. Då säkerställer vi att varje rum är möblerat på ett bra sätt med bland annat läckra inredningsdetaljer. 

Vill du veta mer om hur vi får din bostad såld?

Oavsett om du sitter i en bostadsrätt, villa eller gård så kommer vi gärna hem till dig och värderar din bostad kostnadsfritt. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
All available premises