Kv. Majoren, Kristianstad Kv. Majoren
Hyra från: 5 117 kr
Hyra till: 10 012 kr
Boarea: 35 - 80 m2
Rum: 1 - 4
Bostäder: 57
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Hitta hem på Stridsvagnsvägen

På Stridsvagnsvägen i Kristianstad återfinns dessa nyproducerade hyresrätter som håller genomgående hög standard. Rumshöjd på ca 2,5 m ger en rymlig känsla!

Fastigheten omfattar tre byggnader i tre våningsplan, vilka konstruerats för att uppfylla kraven för Svanen certifiering. Byggnaderna är ritade av Wingårdhs Arkitekter. Lägenheterna har en god invändig standard med moderna planlösningar, fördelade på lägenhetstyperna 1 till 4 rum och kök. Förråd finns inom varje lägenhet. På den gemensamma innergården finns grönytor, planteringar, boulebana, lekytor, växthus och ytor för umgänge.

Lägenheten ligger i området Lingenäs i Kristianstads kommun, precis intill Lingenässkolan och Berga Förskola. Kristianstad Högskola ligger bara ett stenkast från bostadsområdet. Kristianstad Centrum finns på cykelavstånd. Busslinjer med hållplats i direkt anslutning garanterar goda kommunikationer in till stadens centrum och dess tågförbindelser. Det är även nära till naturreservaten på Näsby fält och Insternäset.

Avstånd till service, rekreation och kommunikationer:

• Skola och förskola ca 100 m
• Högskola ca 700 m
• Idrottsplats ca 1,3 km
• ICA Kvantum ca 1,5 km
• Centrum ca 4 km
• Järnvägsstation ca 4 km

 

Bostadsfakta

Tillträde:

Flexibelt

Upplåtelseform:

Hyresrätt

Typ av hyra:

varmhyra

Ingår i hyran:

I hyran ingår värme och vatten (varmt samt kallt). 1 rum och kök 35 kvm 5 117 kr/mån 2 rum och kök 49 kvm 6 778 kr/mån 3 rum och kök 67 kvm 8 612 kr/mån 4 rum och kök 80 kvm 10 012 kr/mån

Kostnader utöver hyran:

Hyresgästen tecknar hemförsäkring.

Värme, el & vatten:

Hushållsel tecknas och bekostas av hyresgästen.

Cykelförvaring:

Cykelparkering på innergården utomhus under tak.

Parkering:

P-plats finns att hyra för 225 kr/månaden.

Förråd:

Interna förråd inne i lägenheterna.

Fiber:

Fibernät. Ett basutbud av kanaler ingår. Fiber är indraget i varje lägenhet, hyresgästen väljer och tecknar avtal för det internetavtal som önskas.

Övrig beskrivning:

Nyproducerade lägenheter som håller hög standard med en rumshöjd på ca 2,5 m, genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Fönsterbänksskivor i natursten. Innerdörrar i lägenheten är släta och vitmålade. Badrummet är platsbyggt, helkaklat med vitt kakel och grå klinker på golvet och utrustat med toalettstol, tvättställ, spegel och belysning, duschstång, tvättmaskin och torktumlare. Köket är av fabrikat Vedum och består av vita skåp och släta luckor av modell ”Annika”. Bänkskivan i köken utgörs av en laminatskiva i mörk ton. Vitvarorna är vita och av fabrikat Cylinda. Köket är välutrustat med kyl, frys (vissa lägenheter K/F) spishäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin.

Rumsbeskrivning

Hall:

Golv: Ekparkett Väggar: Målade vitt Tak: Målat vitt

Kök:

Golv: Ekparkett Väggar: Målade vitt, stänkskydd av kakel Tak: Målat vitt Maskiner: Kyl, frys (i vissa fall K/F), spiskåpa, spis med häll och ugn. Diskmaskin och microvågsugn Inredning: Vita slätmålade luckor laminatskiva

Vardagsrum:

Golv: Ekparkett Väggar: Målade vitt Tak: Målat vitt

Sovrum:

Golv: Ekparkett Väggar: Målade vitt Tak: Målat vitt

Badrum:

Golv: Grå klinker Väggar: Vitt kakel Tak: Målat vitt Övrigt: Toalettstol, tvättställ, spegel och belysning, duschstång. Tvättmaskin och torktumlare i samtliga lägenheter (i vissa fall kombimaskin).

Kolla restider

All available premises